Hoe werkt het?

Met name bij het ontwerpen en bouwen van een website, krijgen we vaak de vraag hoe dat nou in zijn werk gaat. En wat je als klant kunt verwachten. Hieronder proberen we zo volledig mogelijk uit te leggen uit welke stappen dat proces bestaat. We zijn namelijk groot voorstander van een heldere, planmatige aanpak. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wanneer je wat kunt verwachten. Helemaal onderaan deze pagina vindt je ook nog een aantal veelgestelde vragen.

Start &
Planning

Bij de start wordt bepaald aan welke voorwaarden de site moet voldoen. Wat is het doel? Wat zijn de uitgangspunten? Aan de hand van antwoorden op die vragen, stellen we in gezamenlijk overleg een planning op.

Concept &
Ontwikkeling

Aan de hand van de geleverde informatie maken we een concept-voorstel. Na goedkeuring wordt dit concept verder uitgewerkt. Belangrijke items zijn hierbij de details: het lettertype, kleurgebruik en bijvoorbeeld vormgeving van de webformulieren.

Aanpassen &
testen

Als de site zijn definitieve vorm heeft en voor jou helemaal akkoord is, werken we de laatste details uit en wordt de site in een 'real live' situatie getest. Belangrijk is dat jij als klant de site zelf ook goed test om te kijken of alles naar wens is.

Definitief &
Online

Je site heeft nu zijn defintieve vorm. De laaste fase bestaat uit het gereed maken van de hosting, het aanmaken van alle Emailadressen en het FTP-en van de bestanden. We voeren nog een aantal verplichte checks en dan...
Je bent online!

Snel
Online

Dan héb je de knoop hebt doorgehakt en denk je dat je snel met een mooie site online kunt... Duurt het nog een eeuwigheid! Herkenbaar? Wij houden ook niet van wachten. Door onze gestroomlijnde workflow zorgen we er voor dat je snel met een exclusieve site online kunt staan.

Happy
Hosting

Je hebt nu eenmaal hosting nodig om online te zijn. Zo simpel is het. Dat betekent dat je op een server - die altijd online staat - een stukje reserveert. Bij ons ben je niets verplicht: als je al een eigen hostingbedrijf heb ingeschakeld, dan vinden we dat prima! Het enige is dat we dan wel een extra handeling moeten verrichten om je site goed online te plaatsen. Ook kunnen we niet ingrijpen als er iets mis gaat met het hosten van je site.

Eigen
Emailadressen

Niets staat mooier en professioneler dan je eigen Emailadres! Je kunt je Emailadressen kosteloos door ons laten aanmaken of zelf regelen via de Admin-faciliteit die altijd standaard in ons hostingpakket zit. Hoeveel Emailadressen je kunt aanmaken? Goed nieuws: als je via ons host, kun je een onbeperkt aantal Emailadresssen aanmaken onder je eigen domeinnaam!

Logo
ontwerp

Vooral je als je net gestart bent, kun je niet wachten om aan de slag te gaan. Nog geen eigen logo? Geen probleem. De professionele designers van L&P Communication ontwerpen - geheel naar jouw eigen smaak - voor een vaste en vriendelijke prijs je eigen, nieuwe logo. Inclusief twee correctierondes.

Opmaak
service

Door het handige WordPress kun je je site heel eenvoudige zelf opmaken en inrichten met je logo, tekst en foto's. Heb je geen tijd of zin om dat zelf te doen? Voor een kleine vergoeding nemen onze web-ontwerpers dit voor je over en richten je site geheel conform je huisstijl in. Handig: vink deze optie aan bij je offerte-aanvraag!

Web
teksten

Misschien heb je helemaal geen inspiratie, zin of tijd om je site zelf van content te voorzien? Onze professionals voorzien je site vakkundig en creatief van de juiste teksten. SEO vriendelijk, to-the-point en overtuigend. Want een goed geschreven tekst maakt het grote verschil: kun je je bezoeker boeien en binden of klikt ie alweer door? SEO tekstschrijven is inclusief twee correctierondes.

SEO
vriendelijk

Onze website zijn standaard al bijzonder SEO vriendelijk. Bovendien kun je per aangemaakte pagina eenvoudig de meta-tags (voor een betere vindbaarheid) aanpassen. Als je dit te lastig of omslachtig vindt, dan kunnen wij dit voor je overnemen. Zo ben je gegarandeerd bijzonder goed vindbaar op het net!

Mijn
Domein

Vanzelfsprekend kun je via ons je eigen domeinnaam registreren. We hanteren hiervoor zelfs uiterst concurrerende tarieven. En niet vergeten: ook al regelen we het voor je: jouw domeinnaam blijft altijd van jou of van je bedrijf!

Eenvoudig
beheer

De meeste websites maken wij met toepassing van het uiterst handige WordPress CMS. Hiermee kun je bijzonder gebruiksvriendelijk zelf je pagina's, teksten en foto's aanpassen. Door middel van WordPress is je site heel makkelijk te beheren.

Veel gestelde vragen over het ontwerpen en ontwikkelen van een site

Voldoen jullie sites aan de SEO van onder andere Google?

Ja, de structuur van onze sites is zo gebouwd dat deze geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, zoals Google.


Werken jullie met WordPress?

Ja, voor het grootste gedeelte van onze sites hebben passen we het CMS van WordPress toe: dit is stabiel, wordt breedgedragen en is uiterst gebruiksvriendelijk voor jou als gebruiker.


Maken jullie gebruik van standaard WordPress thema's?

Nou, hoewel we wél gebruik maken van WordPress, worden alle sites op maat gemaakt door onze vormgevers en programmeurs. Je vindt bij ons dus géén standaard WordPress thema's. Je nieuwe site wordt zorgvuldig naar eigen ontwerp voor je gebouwd.


Hoe staat het met WordPress Plugins? Maakt dit mijn site kwetsbaar?

Hier heb je een raak punt. Plugins kunnen je site inderdaad behoorlijk kwetsbaar maken. Met name omdat het aanbod zo ontzettend groot is en je niet weet hoe professioneel de beddenker van de Plug In is. Om die reden maken we slechts heel spaarzaam - of als een klant dit graag wil – gebruik van externe Plug Ins. Gelukkig zijn onze programmeurs zo bedreven dat ze voor de meeste vraagstukken een eigen oplossing kunnen ontwikkelen.


Hoe staat het met de nazorg als een site eenmaal is opgeleverd?

We realiseren ons als geen ander dat het vervolgtraject na oplevering voor jou als klant minstens zo belangrijk is. Nu begint het pas! Al gaande zie je wat belangrijk is voor jouw site, wat je wilt veranderen. Ter geruststelling: de eerste 2 weken na oplevering zijn we volledig tot je beschikking voor allerlei vragen waar je tegenaan loopt, inclusief eventuele aanpassingen. Daarna bieden we je – afhankelijk van de omvang van je site – een zeer volledig onderhoudscontract aan vanaf € 12,50 per maand. Onder dit contract kun je te allen tijde bij ons terecht met je vragen over de website, de hosting en de werking van bepaalde elementen. Hieronder vallen ook kleine aanpassingen en verbeteringen die binnen het door jou gekozen thema vallen.